Tip

NAROZENINOVÁ DEGUSTAČNÍ SADA

DSN/8/25G

Blíží se narozeniny někoho z vašich blízkých, a vy si marně lámete hlavu s tím, čím je obdarovat tentokrát?  Pro tyto případy je tu narozeninová degustační sada obsahující průřez celou oříškovou tvorbou. S tímto jedlým dárkem v roztomilém kabátku určitě nešlápnete vedle.


  • (>5 ks) Skladem
360 Kč
Kategorie: DEGUSTAČNÍ SADY
 

DEGUSTAČNÍ SADA OBSAHUJE:

  (alergeny vyznačeny tučně)

 

PAN OŘÍŠEK (1×25g)

PEKAN, KEŠU, MANDLE se skořicí a vanilkou

SLOŽENÍ: pražené pekanové ořechy 31,5 % (USA), pražené kešu 31,5 % (Indie, Vietnam), pražené mandle 31,5 % (USA, Španělsko), bio javorový cukr 4 % (Kanada), mletá Bourbon vanilka 0,75 % (Bali), skořice 0,75 % (Srí Lanka)

 

PAN ČOKOLÍSKÁČEK (1×25g)

LÍSKOVÝ OŘECH, HOŘKÁ ČOKOLÁDA, KAKAO

SLOŽENÍ: pražené lískové ořechy 75% (Gruzie), hořká 70% čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátory: sójový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 19% (ČR), bio kakao 4%, bio javorový cukr 2% (Kanada)

 

PAN KÁVOVNÍČEK (1×25g)

PEKAN, KEŠU, KÁVA se skořicí a vanilkou

SLOŽENÍ: pražené pekanové ořechy 42 % (USA), pražené kešu 42 % (Indie, Vietnam), bio olej ze světlice lékařské 9,5 %, bio javorový cukr 3 % (Kanada), 100% arabika Brazil Londrina s příchutí lískový ořech a čokoláda 2 % (Brazílie), skořice 1,5 % (Srí Lanka), mletá Bourbon vanilka 0,2 % (Bali)

 

PAN KOKOMANDLÁČEK (1×25g)

MANDLE, KOKOS, BÍLÁ ČOKOLÁDA

SLOŽENÍ: pražené mandle 66 % (USA, Španělsko), kokos strouhaný 13 % (Srí Lanka), bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené  plnotučné mléko, sušená syrovátkalaktóza, emulgátory: sojový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 13% (ČR), bio  panenský kokosový olej 8 % (Filipíny)

 

PAN KEŠUMALIŇÁČEK (1×25g)

KEŠU, KOKOS, MALINA

SLOŽENÍ: pražené kešu 70 % (Indie, Vietnam), bio panenský kokosový olej 22 % (Filipíny), maliny lyofilizované – prášek 5 % (Německo, Polsko, Turecko), bio javorový cukr 2 % (Kanada), citronová šťáva 1%

 

PAN ČOKOHAVAJAN (1×25g)

MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, HOŘKÁ ČOKOLÁDA S KÁVOU A KOKOSEM

SLOŽENÍ: pražené mandle 35% (USA, Španělsko), pražené lískové ořechy 35% (Gruzie), hořká 70% čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátory: sojový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 19% (ČR), kokos strouhaný 9% (Srí Lanka), 100% arabika aromatizovaná (pražená káva, aroma pražených lískových oříšků s nádechem kokosu) 2% (ČR)

 

PAN KARAMELKA (1×25g)

MANDLE, ZLATÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA, HIMALÁJSKÁ SŮL

SLOŽENÍ: pražené mandle loupané 74% (USA, Španělsko), karamelová čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mlékolaktóza, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr - 2%, emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma) 26% (Belgie), himalájská sůl 0,2% (Pákistán)

 

PAN ČOKOKŘUPINKA (1×25g)

PARA OŘECHY, DVOJITÁ ČOKOLÁDA, SKOŘICE S KOUSKY PRAŽENÝCH MANDLÍ

SLOŽENÍ: pražené para ořechy 74% (Bolívie), pražené mandle sekané 12% (USA, Španělsko), hořká 70 % čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátory: sojový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 6 % (ČR), bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátkalaktóza, emulgátory: sojový lecitin a E476, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 6% (ČR) , skořice 2 % (Srí Lanka)

 

SKLADOVÁNÍ: skladujte v chladu a temnu do 25ºCPo otevření spotřebujte ideálně do 1 měsíce. Usazenina oleje na povrchu a tuhnutí másla při nižší teplotě je přirozeným jevem. Výrobek může obsahovat stopové množství sezamu, sóji, arašídů a ostatních skořápkových plodů. Před podáváním doporučuji ponechat při pokojové teplotě, promíchat a začít mlsat :-)


POUŽITÍ: 
Ideální do jogurtu, tvarohu, kaše, na palačinky, lívance, popř. jen tak na lžičku, když vás honí mlsná.


MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby, viz. zadní strana etikety

 

VÝROBCE: Veronika Burianová, IČ:14332353, Nedělní 1033, Mutěnice 696 11, Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: